REGISTER KOLEKTIVNE BLAGOVNE ZNAMKE IDRIJA IZBRANO

REGISTER KOLEKTIVNE BLAGOVNE ZNAMKE IDRIJA IZBRANO

Sreda, 15. april 2020
 

V registru upravičencev do kolektivne blagovne znamke IDRIJA IZBRANO je že 34 ponudnikov in preko 90 izdelkov oziroma storitev.

 

Blagovna znamka je bila ustanovljena z namenom povezovanja lokalnih ponudnikov in skupnega predstavljanja široke palete kakovostnih izdelkov, pridelkov in storitev Idrijskega. 

 

Certifikat IDRIJA IZBRANO zagotavlja preverjeno kakovost izbranih dobrot, ki jih ustvarjajo narava in ljudje na Idrijskem.

 

Okrasni in uporabni izdelki pripovedujejo o izročilu krajev v izvirnih oblikah ali se z oblikovalsko nadgradnjo tradicionalnih oblik spogledujejo s prihodnostjo. Unikatnost, kakovost, ročna izdelava in odraz idrijske identitete so najpomembnejše lastnosti izdelkov s certifikatom IDRIJA IZBRANO.

 

Pod znakom odličnosti IDRIJA IZBRANO so zbrana tudi posebna doživetja Idrijskega, ki vam približajo lokalni svet na potepu skozi slikovito pokrajino z obiskom domačij, na poteh skozi zeleno naravo ali v mestu na praznovanjih kulinarične in druge dediščine.

 

Kdo vse je že del zgodbe ter kateri izdelki in storitve sestavljajo KBZ Idrija izbrano si oglejte s klikom na spodnjo priponko.

Elektronska obvestila

Želite biti obveščeni o novostih in dogodkih?

Vreme

PET
SOB
NED

16 / 22 °C

15 / 26 °C

15 / 24 °C

Geopark Idrija je družaben

Sledite nam na družabnih omrežjih #geoparkidrija