VABILO NA DELAVNICO ZA PONUDNIKE ROKODELSKIH IZDELKOV V OBČINI IDRIJA

VABILO NA DELAVNICO ZA PONUDNIKE ROKODELSKIH IZDELKOV V OBČINI IDRIJA

Petek, 13. april 2018
Vljudno vas vabimo na delavnico za rokodelce, ki jo pripravljamo v sklopu aktivnosti za vzpostavitev kolektivne blagovne znamke Geopark Idrija. V sodelovanju s ponudniki želimo razviti turistične produkte, ki temeljijo na inovativnosti, kakovosti in tradiciji oziroma dediščini lokalnega okolja.

Delavnica bo potekala v sredo, 25. 4. 2018 ob 17. uri v Gostilni Metka v Črnem Vrhu. Udeležba na delavnici je brezplačna.

Delavnico bodo sooblikovali: 

Dr. Tanja Lešnik Štuhec, ki bo udeležencem predstavila sistem podeljevanja pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke Geopark Idrija.

Prof. dr. Janez Bogataj, ki bo predstavil priporočila za oblikovanje rokodelskih izdelkov.

Oblikovalka Jana Vilman Proje, ki bo predstavila postopke oblikovanja celostne vizualne podobe tržne znamke in oblikovanje grafičnih materialov (embalaže, nalepk,zastavic, promocijskega gradiva).

Sodelavke Centra za idrijsko dediščino, ki bodo udeležencem predstavile osnovne pakete za pridobitev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke Geopark Idrija.

Predstavitvam bo sledila razprava, v kateri bodo imeli udeleženci možnost predstaviti svoje izdelke, ki jih bodo prinesli na delavnico. Predavatelji jim bodo podali svoje mnenje in predloge, z oblikovalko Jano Vilman Proje pa se bodo lahko dogovorili za brezplačno individualno svetovanje glede oblikovanja izdelkov. 

Zaradi lažje organizacije vas naprošamo, da svojo udeležbo potrdite na e-naslov: nina.erjavec@visit-idrija.si ali na tel. št. 05 93 44 077, do ponedeljka, 23. 4. 2018. Na voljo smo vam tudi za vse dodatne informacije.

Kot je navedeno že zgoraj, je dobrodošlo (ne pa obvezno), da na delavnico prinesete že pripravljene izdelke in si pridobite mnenje strokovnjakov. 

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in skupaj oblikujemo izdelke, ki bodo sooblikovali kolektivno blagovno znamko Geopark Idrija, s katero želimo povezati v blagovno verigo ponudnike različnih storitev v destinaciji in ustvariti dodano vrednost lokalnim produktom. Vabljeni tudi da vabilo delite vsem, ki bi jih udeležba na delavnici zanimala.

Vse aktivnosti potekajo v okviru projekta Danube GeoTour, ki je sofinanciran iz skladov Evropske Unije (ESRR, IPA).

Elektronska obvestila

Želite biti obveščeni o novostih in dogodkih?

Vreme

PET
SOB
NED

16 / 22 °C

15 / 26 °C

15 / 24 °C

Geopark Idrija je družaben

Sledite nam na družabnih omrežjih #geoparkidrija